Marcați
Bugetul municipal pentru 2018, ar putea fi aprobat fără întârziere
Pentru prima dată în ultimii 10 ani, bugetul municipiului Chișinău pentru anul 2018, poate fi aprobat fără întârziere, adică până la sfârșitul anului curent, 2017. Declarația a fost făcută de președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

Consilierul a menționat că aprobarea la timp a bugetului va permite începerea planificării tuturor achizițiilor publice și a altor aspecte importante pentru oraș din ianuarie 2018.

“Am avut 1246 de propuneri cu caracter social, parvenite de la cetățeni și instituții, toate acestea au fost prelucrate pe tot parcursul anului. Am lucrat mult cu Direcția finanțe și suntem bucuroși că mai mult de 75% din aceste propuneri au fost luate în considerare “, a menționat Ion Ceban.

Socialistul a îndemnat organul executiv să se pregătească în mod corespunzător pentru audieri publice înainte de a vota proiectul de buget în a doua lectură, astfel încât acesta să fie aprobat în cele din urmă până la sfârșitul acestui an.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).