Marcați
EXPLOZIA din sectorul Rîșcani: șeful statului va oferi sprijin familiilor care au avut de suferit
Președintele țării a solicitat tuturor serviciilor operative întreaga informaţie despre circumstanţele şi consecințele exploziei care s-a produs în blocul de locuit nr. 11/5, de pe bulevardul Moscovei.

Potrivit informaţiilor preliminare, au decedat trei persoane, inclusiv un copil; şapte persoane, inclusiv un pompier, au fost rănite.

”Exprim sincere condoleanţe rudelor persoanelor decedate. Sînt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuinţe. Este foarte important să nu admitem ca oamenii să rămînă în stradă în perioada rece a anului,” a declarant Igor Dodon într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

În context, șeful statului a dispus Administrației Preşedintelui să colecteze toate informaţiile despre familiile care au avut de suferit, pentru a le oferi ajutorul necesar în cel mai scurt timp.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).