Marcați
Medici decorați de președinte
Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din Capitală a primit astăzi din partea președintelui țării ”Ordinul Republicii”. Distincția i-a fost conferită cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la fondare. Șeful statului i-a mulțumit colectivului instituției pentru contribuție la dezvoltarea domeniului sănătății și pentru profesionalismul manifestat de-a lungul timpului. De asemenea, au fost decorați mai mulți medici.

Igor Dodon a felicitat colectivul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înființare, și i-a mulțumit pentru pregătirea specialiștilor de înaltă calificare.

”Este o apreciere din partea poporului Republicii Moldova, din partea conducerii țării, pentru ceea ce faceți dumneavoastră. Eu vreau să vă mulțumesc pentru activitatea dumneavoastră, o activitate deloc nu simplă, o activitate ce trebuie să fie prețuită de stat la justa sa valoare, trebuie să fie motivate”, a spus președintele.

Directorul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, Grigore Zapuhlîh, i-a mulțumit șefului statului pentru apreciere și a declarat că instituția va continua eforturile pentru a menține la un nivel înalt calitatea medicinii.

Șeful statului le-a conferit mai multor medici și asistenți medicali medalia ”Nicolae Testemițanu”, ordinul ”Gloria muncii” și titlul de ”Om emerit”.
Institutul de Neurologie și Neorochirurgie a fost fondat în 25 octombrie 1958.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).