Marcați
Moldova, sub nămeți
Ninsorile abundente au pus stăpânire peste toată țara. În Capitală stratul de zăpadă a ajuns până la 15 centimetri, iar la noapte se așteaptă temperaturi de minus 16 grade. În procesul de deszăpezire a traseelor naționale sunt antrenate 214 autospeciale și au fost împrăștiate peste 1.600 de tone de material antiderapant. Până acum, a fost înregistrată blocarea circulației TIR-urilor pe traseul Leușeni. În Capitală, a fost sistată circulația rutieră pe strada Vadul lu Vodă.

Din cauza ninsorii, de pe Aeroportul din Chișinău nu au putut decola mai multe aeronave. Este vorba de cursele spre București, Londra, Kiev, Paris și Veneția. Altele, inclusiv din Viena, Moscova, Istanbul și Tel Aviv au aterizat cu mare întârziere. Cursele dinspre București, Frankfurt, Bologna și Viena au fost anulate. Dimineața, 420 de elevi din raioanele Nisporeni, Hâncești și Călărași nu au putut ajunge la ore, din cauza nămeților și stării tehnice precare a autobuzelor. De asemenea, au rămas, parțial, fără curent electric opt sate din raioanele Criuleni, Cahul și Cimișlia. Meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea până mâine, la miezul nopții. Se așteaptă vânt puternic, ce va sufla în rafale de până la 72 de kilometri pe oră.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).