Marcați
Igor Dodon, despre Asociația Obștească Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă: Este o organizație foarte importantă care se va ocupa cu dezvoltarea relațiilor bilaterale economice cu Federația Rusă
18.01.2022, 22:19
Președintele Asociației Obștești Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă, Igor Dodon, a anunțat, la o emisiunea televizată, că organizația se va lansa în perioada imediat următoare și se va ocupa cu lucruri reale pentru agenții economici și economia țării.

Igor Dodon a declarat că în calitate de președinte al acestei uniuni și-a stabilit ca scop să atragă investitorii ruși în Moldova, care să contribuie la deschiderea a mii de locuri de muncă în țara noastră. De asemenea, asociația va ajuta mediul de afaceri moldovean să –și găsească piață de desfacere în Federația Rusă.

”Pregătim lansarea organizației de afaceri moldo-ruse care trebuie să aibă loc în următoarele săptămâni. Este o organizație foarte importantă care se va ocupa cu dezvoltarea relațiilor bilaterale economice cu Federația Rusă, atragerea investițiilor. Avem planuri foarte ambițioase de a atrage câțiva investitori strategici, să deschidem 5-6 uzine mari cu câteva mii de locuri de muncă și asta e real, ținând cont de relațiile pe care le am cu Rusia. Să ajutăm agenții economici din Moldova care vor să meargă pe piața rusă”, a spus Dodon.

Președintele Asociației Obștești Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă a reiterat că fondator al organizației este ”Delovaya Rossiya” din care fac parte 7 mii de agenți economici din toate regiunile Federației Ruse.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).